The Headquarters

A dropping for personal use.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Lionrose

Ga naar beneden 
AuteurBericht
The Officer
Admin
avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 14-03-15

BerichtOnderwerp: Lionrose   vr mei 05, 2017 5:10 pm

L I O N R O S E
Kit name: Lionkit
Apprentice name: Lionpaw
Warrior name: Lionrose
Reason behind the prefix: Lion staat voor de lichtrode vachtkleur die ze had bij haar geboorte // of is ter ere aan Lionroar/Whitelion aan haar gegeven --> ik laat het aan Daan&Butter over om deze keuze te maken <3

Reason behind the suffix: Rose slaat terug op de quote 'every rose has its thorns', wat in dit geval terug slaat op het feit dat Lion vrij klein gebouwd is en soms wat fragiel oogt, waardoor ze vaak onderschat wordt door anderen. Echter kan ze fel zijn en wel eens pijnlijk uit de hoek schieten.
Sexuality: Heterosexual
Age: Unborn
Birthday: x
Birthplace: x
Season born: x

Bloodline: 75% Windclan & 25% Thunderclan
Clan: Windclan
Current rank: Kit
Previous ranks: None, you idiot, I was just born
Future ranks: Apprentice, Warrior
Clanleader: Everstar
Deputy: Oceanbreeze
Medicine cat: Lizardpath
Medicine cat apprentice: Routpaw

PERSONALITY
[HIGHLY INTELLIGENT] Intelligentie is een deel van Lionrose waar ze zeer trots op is. Ze begrijpt nieuwe dingen zeer snel en zal hierdoor al snel naar andere dingen zoeken om te leren. Nieuwe dingen leren is voor Lionrose zeer belangrijk, want in haar ogen ben je nooit uitgeleerd, hoe oud of talentvol je ook mag zijn.

[OBSERVANT] De kat uit de boom kijken slaat enorm terug op Lionrose. Ze wacht af, kijkt en luistert en observeert iedere kat om haar heen. Niets ontgaat aan de ijsblauwe kijkers van deze poes. Deze eigenschap zal ze al van kits af aan hebben en heeft ervoor gezorgd dat ze een ster is geworden in het lezen van andermans houding of manier van spreken.

[RARELY SPEAKS] In haar kitten periode is wel eens door katten gedacht dat Lion niet goed was in praten ofwel een kleine achterstand had op de andere kittens qua spraakvaardigheden: maar weinig hiervan was waar. Lion spreekt enkel wanneer zij het nodig acht en dit is vrij zelden en vaak ook in zo weinig mogelijk woorden. Ze gelooft er namelijk heilig in dat katten die weinig spreken echt gehoord zullen worden zodra ze hun mond openen, omdat anderen dan denken dat er goed en lang over die woorden was nagedacht: wat in het geval van Lionrose ook zo is.

[THINKS BEFORE SHE SPEAKS] Zoals hierboven al eens is vermeld, is Lionrose echt een poes die eerst denkt voordat ze spreekt. Ze wil voorkomen dat ze iets zegt waar ze later spijt van krijgt, waardoor veel dingen die de poes denkt, nooit gezegd zullen worden. De poes weegt haar mogelijkheden en uitkomsten hiervan eerst af voordat ze een antwoord geeft op een vraag, bijvoorbeeld.

[LOGICAL THINKER] Je hebt emotionele denkers en logische denkers, Lionrose hoort bij die laatste categorie. Ze denkt niet met haar hart, maar met haar brein en haar hart heeft dan ook nooit tot zelden invloed op haar acties of woorden.

[UNEMOTIONAL] feelings make you weak; daar komt Lionrose al heel snel achter. Ze merkt het op uit haar omgeving. Vrienden, partners, familielden - ze maken je allemaal zwak. Dit besef zorgde er bij de jonge Lionkit dan ook al voor dat ze haar emoties probeerde te blokkeren. Natuurlijk, ze geeft om de katten die dichtbij haar staan, maar niet tot zo'n zekere hoogte waardoor ze door hen verzwakt kan worden. Ze zou ze immers achter kunnen laten als het de rest van Windclan zou redden, bij wijze van spreken.

[INDEPENDENT] Lionrose is geen teamspeler, moge dat duidelijk zijn. Ze houdt er niet zo van om in groepen te werken en al helemaal niet onder een leider. De poes werkt graag alleen, omdat ze dan haar eigen besluiten kan maken en enkel de verantwoordelijkheid over haarzelf hoeft te dragen. Als ze dan ten onder gaat, dan gaat ze alleen en hoeft ze niemand in haar foute beslissingen mee te trekken.

[FIERCE] Als het moet is Lion een echte strijder. Ze zal nooit opgeven en door blijven gaan tot de dood volgt. De poes heeft een ongekende felheid in zich en samen met haar vastberadenheid is dit ook de enige emotie die door haar ijsblauwe ogen schemert van tijd tot tijd. De poes mag dan wel klein en soms zwak ogen vanwege haar lengte, de felheid die in haar schuilt zal velen verassen of zelfs laten afschrikken.

[DETERMINED] Opgeven is iets voor watjes. Als je neervalt, dan sta je nog een keer op - dat is dan ook een van Lionrose's motto's. Ze zal de dingen waarin ze gelooft nooit opgeven, niet zonder een gevecht te hebben gegeven van te voren. Probeer haar hier dan ook niet vanaf te halen, want ze zal iedereen die in de weg staat uit de weg ruimen als dat nodig is.

[LOYAL TO WINDCLAN] Het maakt niets uit wie haar vrienden zijn, als ze buiten Windclan zitten en ze moet kiezen tussen Windclan en die vrienden (zelfs als het haar beste vrienden zijn) ziet ze er geen probleem in om voor Windclan te kiezen. Dit is omdat ze altijd voor 'haar eigen' zal kiezen en Windclan is 'haar volk' in de ogen van de poes. Ze zal er bovendien altijd alles aan doen om de meerderheid van Windclan te helpen in noodsituaties, als ze daarbij een kleine groep Windclan katten moet opofferen, dan doet ze dat.

[VENGEFUL] Lionrose is van mening dat iemand die een ander iets aandoet precies hetzelfde terug verdiend. Heb je een moord gepleegd? Dan is Lionrose van mening dat je daar dezelfde straf voor terug moet krijgen. Ze zal het echter nooit luidkeels uitroepen dat dit haar manier is van leven. Doe je iemand die dicht bij Lionrose staat óf Lionrose zelf iets aan? Be prepared, she's coming for you.

OTHER // IMPORTANT // THINGS
[LIKES] The silence before the storm, rainstorms, moonlight, being on her own, the scent of roses, high grass, hunting at night, Windclan, being busy, being trusted by her clanmates.
Spoiler:
 

[DISLIKES] Dishonest cats, players, being told what to do, other clans

[GOALS] To protect her clan at all costs

[THEMESONGS]
> Dark Horse by Katy Perry
> Warriors by Imagine Dragons

APPEARANCE
[RED WITH WHITE] [BENGAL PATTERN] [SHORT FUR] [ICE-BLUE EYES] [PINK NOSE & PAWPADS] [SMALL, AGILE & FIT] [STRONG LEGS]

Lionrose lijkt op het eerste opzicht veel op een Windclan kat. Ze is klein en smal gebouwd en oogt wellicht zelfs een beetje fragiel op sommige momenten. Echter compenseert ze dat met haar gespierde poten, die langer zijn dan bij een standaard kat - ook haar zelfverzekerde houding zorgt ervoor dat katten er wel eens twee keer over nadenken voordat ze haar als fragiel of breekbaar aanzien.

De poes heeft een prachtige en verzorgde rood met witte vacht die zeer kort is en tegen haar lichaam aanligt, waardoor ze tijdens het rennen weinig weerstand hiervan krijgt. De vacht is dan ook zelden tot nooit pluizig. De witte vlekken van haar vachtkleur bezitten voornamelijk haar poten, onderbuik, voorkant van haar nek en een deel van haar gezicht dat in een omgekeerde V-markering uitloopt. Op het rode gedeelte van haar vacht, voornamelijk aan de zijkanten van haar lichaam, vertoont ze vlekken van een iets donderder rode kleur, die lijken op een bengal-markering.

Het zijn echter haar ijsblauwe ogen die het meest uitblinken. Ze lijken strak door je heen te prikken en iedere beweging die je maakt te observeren. Niets lijkt aan de ogen van deze poes te ontgaan. Daarnaast wekken de ijsblauwe ogen een soort kilte op, niet alleen vanwege hun kleur, maar ook vanwege de blik die ze meestal in haar ogen heeft. Deze is koud, afstandig en vaak zowat emotieloos. Van tijd tot tijd schemert er een zekere felheid of vastberadenheid doorheen, maar dat is alles op het gebied van de emoties die haar ogen tonen.

ATTRIBUTES

[LEADERSHIP] 3
Desondanks dat Lionrose graag alleen werkt, kan ze wel degelijk een goede leidster zijn. Ze denkt na voordat ze praat of tot actie komt en kan met haar wijze woorden wel degelijk katten overhalen haar te volgen.

[HERB KNOWLEDGE] 1
Lionrose kent de basis dingen, zoals het feit dat spinnenrag bloeden kan stoppen en dat papaverzaadjes haar pijn kunnen verminderen. Daarnaast weet ze ook zo ongeveer welke dingen gevaarlijk zijn om te eten, zoals doodsbessen. En daar houdt het eigenlijk wel op.

[HUNTING] 3
Jagen is niet haar beste kant, maar ook weer niet haar slechtste. Ze kan heus wel dagelijks genoeg prooi vangen zoals van haar verwacht wordt als apprentice/warrior, maar zal nooit echt spectaculaire vangsten maken. Of in ieder geval, niet vaak.

[SURVIVAL] 5
Aangezien Lionrose heel erg op haarzelf is, is ze natuurlijk erg goed in het overleven in haar eentje. Ze kan goed voor haarzelf zorgen en heeft eigenlijk geen clan nodig om haar te voeden of te beschermen, dat kan ze - in haar ogen - best ook gewoon alleen.

SKILLS
[STRENGHT] 5
Door haar Windclan afkomst is Lionrose niet de sterkste, vooral niet op het gebied van frontale aanvallen en vooral niet tegen zeer grote en sterke katten. Echter is ze ook weer niet de zwakste, want Lionrose traint haar spieren vaak genoeg. Ze is een beetje een middelmoot qua kracht.

[DEFENSE] 5
Door het feit dat ze klein is kan ze zich gemakkelijk in veel bochten wringen, waardoor ze ook wellicht goed is in het ontwijken van anderen. Dit gecombineerd met haar speed is ze dan ook veel beter in het ontwijken en snel aanvallen van anderen, dan in frontale aanvallen.

[SPEED] 7
Lionrose is opgegroeid in Windclan en heeft ook voor het grootste gedeelte de bouw van een Windclanner, waardoor ze vrij snel is. Ze kan gemakkelijk in korte tijd een lange afstand rennen. Dit gecombineerd met haar defense stat geeft haar dan ook de mogelijkheid om snel te ontwijken en toe te slaan.

[STAMINA] 6
Deze windclan poes doet er alles aan om haar uithoudingsvermogen zo hoog mogelijk te houden. Ze moet vaak lange afstanden rennen door het territorium om bij prooi te komen, bijvoorbeeld. Bovendien heeft haar vastberaden karaktereigenschap ook een beetje invloed op haar stamine. Zelfs al is ze buiten adem, ze blijft vaak vol houden.

[INTELLIGENCE] 12
Moge het duidelijk zijn dat Lionrose voornamelijk uitblinkt door haar intelligentie. Zo is ze erg goed in het bedenken van nieuwe strategiën of technieken, als de oude niet werken. Ook, door haar observerende karakter, is ze goed in het begrijpen van anderen.

QUOTES
And that is the thing about her, she kept in surviving. With bullet holes in her lungs, and knife marks itched in her back. She never let anything get in her way, resilient. A fighter, not by choice, but a warrior in her heart.

If you wish to be a warrior, prepare to get broken. If you wish to be an explorer, prepare to get lost. If you wish to be a lover, prepare to be both.

A mess of beautiful contradictions make her whole, she wears fire on her skin, but a storm lives in her soul.

Her walk is like a shot of whisky. Neat and strong and full of purpose and so many underestimate her punch.

She wasn't afraid to be herself. When everyone said 'be a lamb' she showed her fangs, and became a wolf.

Never ever mistake her silence for weakness. Remember that sometimes the air stills, before the onset of a hurricane.

She has been feeling it for a while - that sense of awakening. There is a gentle rage simmering inside her, and it is getting stronger by the day. She will hold it close to her - she will nurture it and let it grow. She won't let anyone take it away from her. It is her rocket fuel and finally, she is going places. She will not only climb mountains - she will move them too.

She has the mindset of a queen and the heart of a warrior. She is everything all at once and too much for anyone who doesn't deserve her.

Start from nothing, stop for nothing.

Always pity the thinkers, because they are cursed with their own imagination.

And in the end all I learned was how to be strong alone.

She has a quiet confidence that screams loud. She is humble, but strong. She is stable, but rebellious. She is giving, but not naïve. She chooses her battles wisely. She'll stay silent until it's time to fight.. and when that time comes; fight, she does.

She is a badass with a good heart, soft but strong. Unapologetic and honest. She's the type of woman you go to war beside - not against.

She conquered her demons and wore her scars like wings.

Never assume that loud is strong and quiet is weak.

There is no need to repeat yourself. I ignored you just fine the first time.

It's okay to be scared. Being scared means you're about to do something really, really brave.

And like the moon she had a side of her so dark, that even the stars couldn't shine on it; she had a side of her so cold, that even the sun couldn't burn it.

She wears strength and darkness equally well, the girl has always been half goddess, half hell.

She was powerful, not because she wasn't scared, but because she went on strongly, despite the fear.

She has been through hell, so believe me when I say, fear her when she looks into  a fire and smiles.

Storms make trees take deeper roots.


Laatst aangepast door The Officer op do mei 11, 2017 11:28 am; in totaal 13 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://headquarters.actieforum.com
The Officer
Admin
avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 14-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Lionrose   vr mei 05, 2017 6:13 pm

P I C T U R E S

Spoiler:
 

AVATARSSIGNATURES

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://headquarters.actieforum.com
The Officer
Admin
avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 14-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Lionrose   ma mei 08, 2017 9:49 am

[FAVORITE PLACE] Open vlaktes met hoog gras, plekken met weinig struiken of bomen en vooral gebieden waar zich veel prachtige bloemen bevinden. Heuvelachtig gebied is ook iets waar ze van houdt. Zolang het open is en ze de lucht kan zien als ze naar boven kijkt, in ieder geval. Ze vindt het fijn om in gebieden rond te lopen die haar geen ingesloten gevoel geven. Open vlaktes waar ze haar energie kwijt kan door te rennen en weinig tot geen obstakels heeft om te ontwijken zijn het beste, in haar ogen. Hoog gras geeft haar de bescherming die ze nodig heeft tegen enige roofdieren en de schaduwen die ze nodig heeft om te jagen op prooi, bomen en struiken heeft ze daar niet echt voor nodig.

[FAVORITE FOOD] Konijn en vis. Konijn omdat ze het gewoon vaak eet, het is iets waar ze zichelf bij heeft aangeleerd het lekker te vinden: het is namelijk dé prooi die Windclan katten het beste kunnen vangen. Daarnaast heeft ze echter een liefde voor de smaak van vis, ook al eet ze het niet vaak omdat vis niet echt een standaard prooi is in Winclan. Ze eet het enkel op speciale gelegenheden.. wat het eten enkel en alleen beter maakt, niet waar?

[FAVORITE SCENT] De subtiele geur van bloemen, zoals een groep rozen die over het gebied verspreid staan of welke andere bloem dan ook. Ze is geen kat die opeens stil gaat staan en even de tijd neemt om aan een bloem te ruiken, maar ze geniet wel van de subtiele geur die over bepaalde gebieden hangt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://headquarters.actieforum.com
The Officer
Admin
avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 14-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Lionrose   vr jun 30, 2017 4:33 pm

g i f s:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://headquarters.actieforum.com
The Officer
Admin
avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 14-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Lionrose   ma aug 07, 2017 12:57 pm

y o u n g:
 

a d u l t:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://headquarters.actieforum.com
The Officer
Admin
avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 14-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Lionrose   zo aug 20, 2017 5:45 pm

edddd
eddddd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://headquarters.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Lionrose   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lionrose
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Headquarters :: RPG :: Characters :: Warrior Cats-
Ga naar: